среда, 19. октобар 2011.

DANI BAJINE BAŠTE U SAVA CENTRU


Poštovani prijatelji,

Udruženje bajnobaštana u Beogradu, 29, oktobra 2011, po peti put organizuje oktobarski skup u Sava Centru u Beogradu. Koncepcija ovog skupa trebala bi da nastavi afirmaciju i promociju čoveka kao deo ličnog uspeha u okruženju življenja sa željom pomoći afirmaciji rodnog kraja. Dosadašnja okupljanja povodom zabavne aktivnosti, konferencija za štampu i promocija knjiga i naš uspex u tome, daje nam za pravo da pozovemo na novo okupljanje gde bi ujedinili:

Privredu
Pozivamo sve proizvođače hrane i pića iz Bajne Bašte i okoline na mali sajam koji bi tog dana bio u prosoru Sava Centra. Turističku organizaciju i pojedince koji se bave turizmom na promociju u istom prostoru. Opštinu i javna preduzeća kao nosioce projekata u lokalnoj samoupravi. Uspešne privrednike i zanatlije ma gde živeli.

Kulturu
Pozivamo sve pisce, pesnike, slikare, i ostale umetnike koji će predstaviti svoje radove na našem skupu.

Zabava
Samim okupljanjem nastavljamo tradiciju druženja uz večeru i muziku u Restoranu Sava, u sava Centru.

Opština Bajina Bašta, Sportsko turistički centar „Bajina Bašta“ i Zavičajno udruženje „Baština“ iz Bajine Bašte uključuju se u program tako što će animirati sve zainteresovane privrednike, proizvođače hrane i pića i sve ostale koji žele da predstave svoj proizvodni program na štandu ili preko video prezentracije koji su besplatni.

 Od Vas očekujemo da nam u što kraćem roku potvrdite učešće.
Kontakt osobe: Neđo Rakić            064/8687 501
                        Obrad Pavlović       069/2343 120 

Program manifestacije:

SUBOTA, 29. Oktobar 2011.

10. 00 – Postavljanje štandova, Registracija učesnika
12. 00 – Otvaranje/Konferencija za novinare
13. 00 – 18. 00 Tribina Izlagača
18. 00 – Književno Veče
19. 00 – Umetnički Program
20. 00 – Svečano Zatvaranje, Koktel, Druženje uz Muziku

уторак, 11. октобар 2011.

U NP TARA ORGANIZOVANA IZLOŽBA RIBA














U izložbenom prostoru Nacionalnog parka Tara u Bajinoj Bašti Prirodnjački muzej iz Beograda organizovao je izložbu riba.Posetioci mogu svakog radnog dana od 18-21 čas da posete izložbu i da se upoznaju sa ribljim svetom Jadranskog mora i naših reka...

понедељак, 25. јул 2011.

ODRŽANA DRINSKA REGATA 2011

U subotu 23.jula 2011.održana je 18. po redu Drinska regata.Učestvovao je rekordan broj posetilaca-oko 1200 plovila i oko 15 000 regataša.Virtuelne scene Regate i Most festa možete videti na naslovnoj strani sajta STC Bajina Bašta klikom na ikonu Virtuelne scene B.Bašte i okoline kao i na facebook profilu STC Bajina Bašta.






четвртак, 14. јул 2011.

Održana Brdska trka Tara 2011


                                                                     
                                             








 Međunarodna automobilska federacija (FIA), objavila je kalendar Centralno evropskog prvenstva u brdskim trkama, u kojem se nalazi 13 takmičenja. Ono što će sigurno obradovati mnogobrojne ljubitelje autosporta u Srbiji, jeste činjenica da se u kalendaru nalazi i brdska trka “Tara 2011".
Brdska trka Tara biće održana 27. i 28. avgusta, a organizator je ASK Balkan-Zemun, na čelu sa gospodinom Draganom Simićem.

Video snimak trke možete videti ovde.

понедељак, 11. јул 2011.

Studentska Go 2 Regata 14.-17. jul 2011.


Od 14. do 17. jula organizuje se regata za studente na reci Drini, pod nazivom „GO2 REGATA“. Ova manifestacija organizuje se po prvi put i predstavlja pravu uvertiru za veliku Drinsku regatu. U tri dana trajanja Studentske regate program je prilagođen upravo studentima. Kupanje na jezeru Perućac, „Igre bez granica“, vožnja brodom, izleti, spust čamcima uz trubače i sve to začinjeno nezaobilaznim studentskim žurkama  zasigurno su dovoljno dobri razlozi za učešće na „GO2 regati“.